i made a promise ..

Hellu :)

Som sagt så kom dem över lite folk igårkväll då vi bland annat kollade film, käkade och drack osv.. sedan så kom även damirs flickvän och hans vänner.  Säger bara en sak stakars mina föräldrar och även grannarna (a).. Steffi & jag = CRAZY   Vi deckade vid 6 tiden imorse men gick upp redan vid elva för jag skulle till frisören, yeah that's right :) Im a blackie now :D Riktigt nöjd alltså , och en sak till... jag har fått fransk manakyr så vill inte skriva för mycker då det finns en stor chans att jag bryter en eller 10 naglar. haha hörs senare


Kisses

with my STEFFIEEEE

Sitter just nu med steffi och snackar en massa skit, really nice :D  Miguel och Adam har redan deckat hahah stackare snart ska vi väcka dem och skicka hem dem! haha vi vill inte ha dem kvar här noppydoppy !

Ska kolla en skäckis nu med Steffs, så vi hörs senare :D

Still Alive

JAAAHA, då är man tillbaka igen och det är ju jätte trevligt eller vad säger ni ? Oj förresten håll det för er själva :)

Kom hem för en stund sen då jag var i stan på jakt efter en klänning and ching ching i found one. Den är sååå jädrans snygg :) Verkligen jättenöjd , elegant och sexig grr :D haha   Pouff längtar till den 8nde för då är det verkligen årets brölopps party och bland annat så kommer Darko Lazic woppydoppy som " G" alltid säger :)

Idag så är det inget speciellt på min lista förutom att Steffi & Miguel & Adam ska komma hem till mig för vi ska nämligen ha lite movietime :D 

Oj just det!!!

SKA OPERERAS 18 AGUSTI :( men på köpet kmr jag kanskekanske få my dream (a)



Ska våldta duschen nu , vi hörs senare stalkers :D



kisses




GOD MORGON! :D

bara för att alla andra bloggar säger godnatt :)


Sitter just nu i vardagsrummet med kusin+kusin+bror+brors flickvän+ Justin vi ska alldeles strax sätta igång en wallanderfilm då det handlar om MC-GÄNG. I fucking looove it :)

Men mår inte så bra :/ uppdaterar senare

kisses

Björn G.




HAN ÄR SÅ JÄÄÄVLA GRYM HAHAH :d

SAMI IN THA HOUSE !

Sitter just nu men min äckliga fula wannabe a bear till kusin och hans roomate. Exakt.. jag snackar om SAMMIE vi kom nyss på att vi har mycket gemensamt, bland annat vi ÄLSKAR att KÖRA! Wow liksom.. Det ligger nog i familje (A) Hans såkallade vän är en mörkhyad kille men BLÅA ÖGON och han vågar inte kolla på mig för min pappa skrämde honom lite tror jag...   Som vanligt dvs :)

Nu ska vi kolla på en film wuho?


Uppdaterar senare :)


KISSÄEEEZzz

LILWAYNE

Lately I've been hard to reach
I've been too long on my own
Everyone has a private world
Where they can be alone
Are you calling me, are you trying to get through
Are you reaching out for me, and I'm reaching out for you

22 juli

Ligger i sängen just nu och snackar med min kusin Sami som kommer imorgon från GBG för att hälsa på.. Sweet!

Jag vet att många har varit orolig men take it easy.. jag dog INTE! Jag lever, jag lovar..   fast iförsig jag är nästan dödstrött kommer nog somna när som helst. Idag så kom Hitler på besök som då stirrade mig till döden? Nej men seriöst, han skrämmer mig. Ena stunden är han glad andra stunden är han störd.. väldigt konstig människa om jag får uttrycka mig så. Jag bakade och lagade mat kände mig som en riktig hemmafru och lyckligtvis blev ingen matförgiftad och så kommer det nog inte bli i framtiden... haha (A)

Oj just det.. KURT vad och hälsade på :D dvs josefine .. en gaalen tjej och mycket mycket blond

Aeh jag ska talka klart sen ska jag nana kudden :)


KISSES



wroom wroom wroooom :D

Är tillbaka från körningen nu :) Det gick jättebra och vi körde enda till BÅSTAD. :)

La nyss på luren med woshiloshan som ständigt är trött och jag ständigt pigg. Tell me about it..

Idag är det söndag och klockan är snart halv två så det innebär att om 12 timmar så ska jag jobba igen. Buhu that ain't funny.. men det blir det när man får lön :)

Då får jag väl ta och skriva lite om hur min dag såg ut idag..

Kommer till jobbet och ser att ingen är nere i produktionen så jag sticker till kontoret och bombombom så är all personal där och äter tårta när dem i självaverket skulle sättit igång maskinerna för en halvtimme sen. Men nej dem sitter och äter tårta, pouff är så glad över att jag inte är deras chef för då skulle dem tro att jag är ännu mer crazy än vad jag redan är!
Men iaf så ringde Diego och sa att han var utanför företaget så jag gick ut för att hitta honom, och pouf va han stank! haha jag ljög där..

Sen så sprang tiden iväg och Diego körde mig hem och Damir & Diego skulle ut och festa. Sen så kmr pappa in på mitt rum och frågade ifall jag ville med ut och köra,vilket jag ALDRIG tackar nej till ;p Efter det kom jag hem,snackade med en kompis , duschade , pumpa musik sen snacka med woshiloshan.

SÅ då var det klart :)


Kisses

ÖVNINGSKÖRA =)

Jupp that's right! Ska ut och övningsköra med daddy ♥

Cya later

Kisses


5 saker ni inte vet om mig!


→ Jag är en blandras, Serb / Alban / iranier


→ Älskar Granny Smith äpple :D

→ Dansat R E G G A T O N i 5 år snart


→ Snackar i telefon minst 3 timmar varje dag

→ Jag skämtar om precis A L LT!!


Work it out.

Jag sov två timmar inatt wuho :D  Från kl 04.00 - 06.00! Så jaa.. jag har varit uppe sen klockan 06.00 och jag ska snart dra och jobba. Börjar klockan två idag och slutar 8 säger bara en sak.. jobbigt jobbigt! Men idag kommer det bli mycket roligare eftersom Diego kommer och hälsar på och ni som vet vem han är vet att han har svårt för att gåifrån hoppas bara jag inte får trouble!
Ni undrar säkert vad jag har gjort sen klockan 06.00? Jo det ska jag berätta för er nu. Jag gick upp 06.00 och 5 minuter efter ringer Danne och säger att han inte kan sova och frågade om jag ville med ut en runda, så jag gick till Damirs rum för att väcka honom. Han blev inte så glad över det, men sen när jag gav han en puss så jämnade ut sig. Ja jag vet.. jag är M  A  G  I  S  K ! 

Vi åkte till shell för att köpa kaffe (y) och sedan så samlades vi hos Niklas eftersom han har inte umgåtts med någon på 1 vecka nu sedan händelsen =(                               Vi spelade SP3 Need for speed underground någoting , sedan så har vi typ skrattat hela morgonen och fått honom att må bättre. Pouff det känns mycket bättre nu för honom tack godegud men ibland så orkar man inte hålla allt för sig själv och när man väl gör det så tar man ut det på  fel person. 

Vi fem har varit vänner i princip hela vårt liv, det är därför vi är så tajta. Folk brukar fråga mig .. Dzenita, är det inte jobbigt att ha gemensamma vänner som dina bröder? Nope, Det är inte jobbigt att ha gemensamma vänner.. iochmed att vi har gemensamma vänner så har vi blivit tajtare och förstår varandra bättre. Det är väldigt viktigt och desutom så ser man personen från ett annat perspektiv. Right ?



@ grandmothers place :D

Sitter just nu här med min wannabe bror dvs Diego & Mormor =)
Vi tvättade åt henne idag för hon pallar inte så hon lastar mig som vanligt med henne problemer. Wuhooo :D 

Ska snart hem, mina föräldrar kmr hem vid 11 tiden så måste laga mat. Tror jag ska förgifta dem faktiskt.. neej men pallar nog inte har stått på benen heeela dagen lång. Knappt suttit alltså , hjälpt alla med allt så snäll kan jag vara när jag vill! HAHAH 
Aeh ska nog ringa och beställa pizza så jag kan övningsköra med mig själv. Gud så bra det låter i mina öron :)

Uppdaterar senare.

Kisses (k)

Unusual you

 

WUHO det är bara jag och Damir hemma. Så ni vet vad det innebär... VOLYM PÅ MAX !! Gruppen kmr komma närsomhelst så ska vi öva @ my place. Det kmr bli intressant,tror inte vi kommer få gjort så mycket men skitsamma :)

Jag ska hoppa in i duschen nu och sedan städa mitt rum :(

Just nu spelas denna låten hemma hos oss :)



Är hemma nu :) wien - horor

För er som inte visste det, kom hem förra fredagen men har haft fullt upp det är därför jag inte har hunnit uppdatera!

Jag kan säga så här,jag har aldrig ALDRIG sett så många horor som jag såg där nere. Det kändes som om jag var med i en film kan inte förklara hur äcklad man blev. Snälla har dessa tjejer ingen självrespekt? Sen förstår jag inte hur vissa kan säga ja men dem är tvungna pga dem inte har några pengar. Yeah right ?! Det är ingen som bestämmer hur deras framtid ska se ut, utan det är dem själva som har orsakat det. WAH blev så jävla förbannad där nere.


 JAG MÅSTE SÄGA EN SAK.. DÖ INTE NU !!



JAG LYCKADES SOMNA IGÅR VID HALV 2 ELLER 3 KMR INTE RIKTIGT IHÅG :d:d:d

Torsdag gäller det..

Ja som sagt, det blev lite ändrade planer. Så på torsdag åker jag , pallar inte skriva nu faktiskt!

RSS 2.0