What?

Kolla in denna killen, han är hur grym som helst alltså speciellt i början. Damn säger jag bara men en sak som sabbar allt , what vaddå alban? ALBANER brukar inte vara så snygga ? Jag är inte rasistisk, har själv lite albanskt blod i mig.
 









Shet.. jag börjar acceptera att jag är female :O:O

Hey dude !

Haha dö inte nu när ni läser detta men vi är fortfarande kvar på samma plats som vi var på som då när jag skrev inlägget under här.  Vet ni vad vi har gjort'? PRATAT, PRATAT OCH PRATAT !  Haha eller jaa.. det är nog mest jag som pratar och jävlas med dem. Speciellt med Damir för han har nämligen bestämmt sig för att Fasta men det har han inte nämnt förrän NU. Tänkte väl att nått var konstigt, för han var inte på gymmet idag och han brukar alltid vara i köket med mamma. Men denna dagen är inte som dem andra dagarna.. Det är nått speciellt med denna dag, vad som är så speciellt vet jag faktiskt inte. Okey nu skriver jag bara men jag vet inte vad jag skriver.. ah får damp jag kan inte så stopp på mina fingrarfuck va grymt ! hahaha xD


And Heeelll yeaaah, jag är en sån person som kan sitta hela dagen och bara prata!


With Diego & company !

Yo sitter här med Diego,Damir & hans ms X, Niklas, Noah Carlos och Dario.   Diego vill att jag ska hälsa från honom till mina små gulliga kycklingar till läsare. Ser att flera har hittat hit och det är nice price. Iaf vi har gäster idag här hemma hos oss och därför bjöd Damir över våra närmsta vänner för att dem ska jävlas med mig som vanligt :)  För er som inte vet så mkt om mitt liv så har mina föräldrar i stort sett uppfostrat Diego och Niklas. Det är dem jag kallar för fosterbarn! Så så är läget , dem är som bröder för mig eller rättare sagt , DEM ÄR MINA BRÖDER!  
Men iaf, medan mammas & pappas arbetes kamrater och vänner sitter ute och partajar så sitter vi alla här inne på mitt rum.  Jag sitter självklart i sängen och skrattar så mycket så att jag får tårar i ögonen. Alla är varandras motsatt men endå så lika.  Det är så chockande.

BY THE WAY !  Fick 20 hela Granny smith äpple från Diego ( den bästa presenten), en klocka från Dario & Carlos, Ed hardy keps från Niklas :) , Silver kedja från Noah och Damir & MS X fick jag Ed Hardy tröja, biljett till ferrari racing och GODIS !!!


Ibland är det skönt att vara sjuk :)

Nu ska jag skratta lite till


KISSES

Svar till den anonyma mamacita från skååune !

För att jag knäckte dig och tänkte spara ett bevis :)

Operation framflyttad!

Operationen är framflyttad till måndag om den inte skulle vara det så skulle jag just nu bli opererad. Ont i magen bara utav att tänka på det .. fyfan! Varför den blev framflyttad är pga att jag lyckades bli förkyld och fick feber över en natt. Förstår inte liksom hur det går till men är medveten om min kassa immunförsvar. Snart dags att skaffa loverboy eller vad säger ni? xD   Ja och ni vet alla varför, behöver inte gå in på detaljer här inte!

Jag ska endast vila den veckan då läkaren sa att det är oehört viktigt för mig nu om jag ska bli av med feber & förklyningen. Så för en gångs skull så ska jag ta tag i hans råd och endast stanna hemma. Ni som känner mig väl vet att jag inte klarar av att vara på en plats hela tiden, jag vill ha mycket att göra. Men det kommer inte ske i detta fallet iaf, till hjälp med det så kmr min familjsfosterbarn dvs D&N  hit för att hålla mig sällskap, wuho jag hatar ju dem så jädrans mkt.. okey nu kmr jag få stryk!

Det kmr bli mycket uppdatering från mitt håll nu :)


Hur mår jag idag?
MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR DÅLIGT!!

feber,förkyld och ont i halsen

hothothothothothothothothothothothothothothot

det är så jäkla varmt härinne men ska endå försöka sova nu ska upp 8 imorgon för min familj har tydligen planerat nått♥



Nattinatti hörs senare idag och imorgon är det operation.. oh ångeeest!


kisses


Eeeelit!

Dzenita // säger:

only u !

Ahmed - säger:

woshan jag vet att du inte vill att jag ska gå men jag måste sova

Dzenita // säger:

woshan, om du måste sova skulle du gått o lagt dig då mobilen la av med du vill inte släpa taget ! hahah xD

Ahmed - säger:

hahaha

fan

you got me

Dzenita // säger:

MHM jag är bäst woshan du kmr efter mig

Ahmed - säger:

haha

den va bra faktiskt så jag låter dig ha den





MAMACITA DON'T EVEN TRY ! :D

Woshan..

vill du slåss?;)

Woshan..

mår du bra? jag har ont i ryggen. bara så du vet...

WOSHAN..

läs detta ;)

DAMIR du är sååå död ;)

Den jävlen hade loggat in på min msn för han skulle tydligen bara snacka med en killkompis. Vet ni vad idioten gör ? Han spelar att det är jag som skriver och sedan byt min visningsbild.. Hur ska jag förklara.. hm.. en lite mer sommrig bild om vi säger så. Sen så har han skrivit till personer jag aldrig snackar med och gett dem lite hopp. NU SKA JAG RINGA COBRAN FÖR HAN SKA HJÄLPA MIG MED DAMIRS DATA+ TELE ;)

OH BITCH !

( Danne & Damir  läs inte det här )


Ändrade planer mina kära vänner :)

Jobb - kräftskiva - street racing mot Akilles i köpenhamn.

SKA VISA vem som är  COBRANS BÄSTA DRIVER ;)


kräftskiva!

Hörre du !! Ja just det .. du som läser denna raden!

Det är nämligen så att jag är bjuden på kräftskiva hos min halv svenska vän Niklas men han gillar inte när man kallar honom för svensk utan föredrar hellre arabmoney. Ja han är jätte konstig fråga mig inte hur vi träffades den biten är ännu konstigare.. hahah xD
 Det som jag tycker nu är konstig är att han gillar inte att bli kallad för svenne aka svensson men endå så ska han ha kräftskiva.. då ställde jag mig själv en fråga som löd så här, vilken blatte aka extrapris på toalettpapper, kom och köp .. miiiicket billig! har någon gång under historians gång någonsin haft kräftskiva? Om du känner dig träffad så räck upp en hand!



Okey jag kan redan nu förutspå att alla mina vänner förutom 6 stycken räcker upp en hand! haha xD

Jag vet .. inga applåder tack!  Nu har jag väl kommit till den biten då jag ska säga vad jag ska göra idag?  Vet inte om jag vågar för det.. Det känns för faligt, men tror jag ska göra det endå. Nej skitsamma

Cya

Jag ska..

läsa i teori boken nu :)

Kom hem för ca 30 minuter sen, och under den tiden har jag hunnit äta rostad bröd, duschat och smörjt in mig. WOW jag är ju riktigt snabb.. även on the streets :D


Denna helgen är det ju vallåkra träffen men vet inte om jag hinner åka dit och kolla iochmed att jag jobbar, men ska försöka övertala min chef som är så snäll mot mig. höhö (a)

Cya later


Kisses

monye money money must be funny !

Jag har jobbat sen 8 imorse och jag är inte klar för dagen eftersom jag jobbar två skift idag. Så ska köra iväg till jobbet vid kvar över 4 för jobbar från 17.00 till 2100 .. Alla undrar hur jag orkar jobba så mycket och ni är inte dem enda, för jag undrar också hur jag endast sover max 3-5 timmar per natt och sedan jobbar hela dagen. Damn !   Tror jag ska ta en powernapp nu!




Explode !

OKEY, Denna låten är så jädrans bra ! Denna är min godnatt saga som jag somnar typ till varje natt




STOP STOP STOP!

Okey nu har jag fått en massa klagomål för att jag inte har tid med att umgås med vänner? Nice price, men jag har helt ärligt inte tid, för så här ser mitt liv ut en vecka framåt. Jobb,jobb,jobb och gissa vad fjärde ordet är? Jo JOBB! ni som jobbar förstår vad detta innebär.
 
Men för er som inte förstår, Jag jobbar från 15.00 - 21.00 varenda dag men åker en timme tidigare hemifrån för att byta om och dessutom tar det en halv timme med bil till Båstad. Sen när jag slutar så måste jag byta om och sedan wups så är jag hemma 22.30 och när jag har kommit hem så sitter jag lite med familjen sen direkt in i duschen och sedan sängen. JA så är livet just nu !

Jag är mycket väl medveten om att ni saknar mig , men jag vill ha en säkerhet inför framtiden och där jag jobbar så tjänar jag riktigt bra det är därför jag inte vill släppa taget men jag måste tänka på mig själv nu och inte hela tiden sätta andra framför mig hela tiden som jag har gjort fram tills nu.

Oh gud .. det är bara 6   D  A  G  A  R  KVAR! :/


woow

Hellu min gulliga små kycklingar :) hahaha xD

Ni får förstå att jag knappt har tid med att blogga nu förtiden pågrund av att jag jobbar,jobbar, och jobbar! Men ni alla vet ju vad det innebär " chingching "     MEN jag bloggar för min skull och delvis er för annars har ni inget att läsa och då kommer ert liv på under..  OKEY.. jag överdrev där en liten smula :)


IGÅR- aldrig varit på större fest, så mycket människor under samma tak.. DAMN!!    Har nog ALDRIG  fått så många komplimanger och dessutom ville någon gifta bort mig med hans son. hahaha JAAAAG DOG !!  HAHA ni skulle bara veta vad min pappa sa! Höhö knäckte honom totallt ;)


IDAG- så ska jag jobba från 15.00-21.00 och därefter vet jag inte vad som händer , men kommer förmodligen bara stanna hemma och plugga teori.  Ni undrar sääkert just nu vad som har hänt med mig ? Gott folk jag har tröttnat på att vara ute .. jag har liksom .. blivit en snäll kvinna ;)

mobilbloggning?

HEHHELLU =) HAR RAST JUST NU OCH HITTADE COLLOOLA FINESER

godmorgon :D

Vaknade för ungefär en halv timme sen och även igår blev det lite partyparty för min del, men jag var hemma redan vid halv ett iochmed att jag inte mådde bra. Thanks iaf för en underbar kväll och hoppas att du blev nöjd med din present ÅSNA! ;p     Idag så ska jag börja jobba igen wuho, fast idag så börjar jag klockan 12 =)
Det ska verkligen bli kul att komma tillbaka och träffa alla jackasses haha :d


Vi hörs senare kisses

1 agusti

17 dagar kvar damer & herrar !

Jag vaknade för ca en halvtimme sen och jag brukar ALDRIG sova så här länge men jag har mina skäl kom inte hem förrän 6 imorse då jag var i dk ,jobbad och stack iväg till en grym club i köpenhamn med mina jobbkamrater (a)  Är helt seg i kroppen säger bara en sak.. DAMN.

Idag är det ingen vanlig dag för det är DRAGANS FÖDELSEDAG :d 


GRAAATTTIISS KÖMPIS DU ÄR FÖR GAMMAL NU HAH :D












RSS 2.0